Het Boshuisje

je voelt dat er liefde in dit huisje zit

Het Boshuisje is een heerlijk, echt Texels, huis. Zo’n centraal gelegen huisje vind je niet zo snel op het eiland, gezellig, knus en geen standaard huisje.

Het is er heerlijk rustig en toch zit je overal dichtbij. Met grote geheel omsloten zonnige eigen tuin, omringd door prachtige bomen.  Als je de weg oversteekt sta je al in het Texelse bos. Na een mooie wandeling, door bos en duinen van ±25 min, sta je op het strand. (tussen Paal 17 en 19)

Het huis is geschikt  tot 8 personen. Of 9; een kleintje in het campingbedje. Het huis heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers met wc.

Op de begane grond een kleine slaapkamer  met een 2-persoons boxspring en een ruime badkamer met douche/bad en toilet.

Op de 1e verdieping voor een grote slaapkamer  met een tweepersoonsbed en 2 losse bedden. Aan de achterkant een andere ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed.  En de 2e ruime badkamer met douche, Finse sauna en nog een toilet. In de kast staat een campingbedje.

Beneden vindt u de gezellige woon-eetkamer met heerlijk uitzicht op het half overdekte terras met loungebank. De keuken is van alle gemakken voorzien (de bijkeuken ook). Apparatuur/machines en andere handige dingen; combi magnetron/oven, Nespresso, Senseo en filter koffie apparaten, 4 pits elektrische kookplaat, afwasmachine, wasmachine, droger en aparte vriezer.

In de tuinschuur met stroom staan strandspulletjes en een fiets-karretje voor naar het strand. In huis staat een campingbedje en een kinderstoel. In de kast staan spelletjes, knutselspulletjes, boeken en informatie over Texel. (Er staan fietsen in de schuur maar we kunnen niet garanderen dat de fietsen helemaal in orde zijn, we proberen dit zo goed mogelijk te doen maar soms laten gasten de fiets met een platte band achter.)

In de tuin zijn 2 schommels en er ligt nog buitenspeelgoed in de schuur.

Honden zijn welkom. Wel vragen wij u de honden niet mee naar boven te nemen en niet in de slaapkamer beneden.

Welkom!